Φθηνότερο ρεύμα για πομόνες και ΤΟΕΒ αλλά ακριβότερο νερό εξετάζει η κυβέρνηση

Φθηνότερο ρεύμα για πομόνες και ΤΟΕΒ αλλά ακριβότερο νερό εξετάζει η κυβέρνηση

Την πρόθεση της να παράσχει φθηνό αγροτικό ρεύμα για λόγους άρδευσης, αφήνει να διαφανεί η Κυβέρνηση, αλλά ετοιμάζεται από την άλλη να εφαρμόσει ενιαία τιμολόγηση στο νερό.

Η κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει αλλαγές αναφορικά με το κόστος προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος για λόγους άρδευσης. Με τη θέσπιση ευνοϊκού τιμολογίου, θα μπορούν να επωφεληθούν οι αγρότες με ιδιωτικές πομόνες (γεωτρήσεις), αλλά και οι οργανισμοί που διαχειρίζονται τα αρδευτικά δίκτυα (ΤΟΕΒ).

Βέβαια, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το επόμενο διάστημα τα συναρμόδια υπουργεία θα κληθούν να θεσπίσουν την ενιαία τιμολόγηση στο νερό, μια διαδικασία η οποία εκτιμάται ότι θα επιβάλλει νέα έξοδα στους αγρότες.

Παράλληλα, στο τραπέζι έχει πέσει, το ενδεχόμενο σύνδεσης των χρεών των αγροτών στους ΤΟΕΒ με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, κατά το πρότυπο… ΕΛΓΑ, ώστε να τονωθεί η εισπραξιμότητα των οργανισμών αυτών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας