Τυχαίος αριθμός; Πόσοι πρόσεξαν το μέτρο που ανακοινώθηκε, video

  0
  142 views

  Να συνηθίζει σιγά-σιγά το αυτί…

  Όπως ακούστηκε πριν από λίγο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, θα συνεχίσει να ισχύει η μέχρι σήμερα αναλογία του ενός ατόμου ανά 25m2, με τα υγειονομικά μέτρα που ήδη ισχύουν (επαρκής αερισμός των χώρων, τήρηση αποστάσεων και κανόνων υγιεινής, αντισηψία χεριών, υποχρεωτική χρήση μάσκας).

  Ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα!

  Αυτός ο αριθμός τελικά δείχνει να μην είναι τυχαίος.

  Για όσους διάβασαν το άρθρο του el.gr, το οποίο αποτέλεσε κορυφαία δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου, τα 25 τετραγωνικά μέτρα ανά άτομο δεν προορίζονται μόνο για εκκλησίες ή για καταστήματα αλλά και για τις μόνιμες κατοικίες των πολιτών.

  Συγκεκριμένα, με αφορμή την αύξηση των ενοικίων, η Deutsche Welle παρουσίασε τις κοινωνικές κατοικίες συγκατοίκησης (Wohnhunsgemeinschaft), οι οποίες υπάρχουν στην Γερμανία και ζεις μαζί με άλλους, έχοντας το δωμάτιό σου.

  Στην συνέχεια παρουσιάστηκε η «λύση» της Ιταλίας, όπου Influencer του ιντερνέτ, κυρίως άντρες, συγκατοικούν επηρεάζοντας και άλλους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

  Η πιο «σοκαριστική «λύση» όμως που παρουσιάστηκε, στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030, δικαιώνοντας όσα, τόσα χρόνια διατρανώνει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, είναι τα μικροσκοπικά σπίτια, όπου ο κάθε πολίτης θα μένει μόνο σε 25 τετραγωνικά μέτρα, προκειμένου, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.

  Τυχαίος άραγε ο αριθμός «25 m2 ανά άτομο» ή απλή σύμπτωση; Μήπως συνηθίζουν σε αυτό τον αριθμό τα αυτιά των Ελλήνων;;;

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια