Τροποποιήθηκε η προκήρυξη 1Κ/2015 για τις 110 θέσεις στη ΔΕΗ

0
1.027 views

dei1Η υπ’ αριθμ. 1Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ 1/11.3.2015 (Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 110 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία στη ΔΕΗ, τροποποιείται ως εξής:

1. Στη σελίδα 15 του ανωτέρω ΦΕΚ, στον Πίνακα Κατανομής Θέσεων της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαγράφεται στον κωδικό θέσης 553 του κλάδου , της Περιφερειακής Ενότητας ΚΟΖΑΝΗΣ, για τον φορέα «ΓΔ/ΟΡ –ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛ/ΣΗΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΔΕΛΚΔΜ)− ΟΡΥΧΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», η μία (1) θέση εκ της στήλης (3) «ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ» (η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης), διότι ενεγράφη εκ παραδρομής προφανώς εσφαλμένα και εγγράφεται στην ορθή στήλη (5) «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ & ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» (η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης).

2. Στη σελίδα 18 του ιδίου ΦΕΚ στο τέλος του Πίνακα Κατανομής Θέσεων της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, «ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΩΝ», διορθώνεται στη στήλη (3) (η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης) ο συνολικός αριθμός των «ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ» από το εκ παραδρομής προφανώς εσφαλμένο 37 στο ορθό 36 και στη στήλη (5) (η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης), ο συνολικός αριθμός των «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ & ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» αντί του εκ παραδρομής προφανώς εσφαλμένου 9 στο ορθό 10.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.