Τραπεζάκια έξω
Είναι πιθανόν να το δούμε κι αυτό:

Λόγω της απόστασης που πρέπει να τηρούν, τα περισσότερα μαγαζιά εστίασης της περιοχής μας δεν μπορούν να δεχτούν όσο κόσμο μπορούσαν άλλοτε.

Οπότε, πού πάει το πράγμα;

Ενωμένα Φροντιστήρια

Πιθανότατα περισσότερα “τραπεζάκια έξω” με επέκταση των εξωτερικών ορίων. Βέβαια εκεί υπάρχουν τα όρια που έχει θέσει ο Δήμος…
Που μάλλον θα αντιμετωπίσει κάμποσα ανάλογα αιτήματα σύντομα.

Και δεν νομίζουμε ότι θα φέρει κάποια αντίρρηση!

Άλλωστε, χρόνια κρατούσε την σκυτάλη γνωστό μεγαλοχώρι της Κάρλας τα Σαββατοκύριακα !

Νομίζουμε ότι για το καλό όλων θα αποφασίσει με ανοιχτό μυαλό ο local άρχοντας!

Δεν θα τους το αρνηθεί…

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΜουριές Κιλκίς: Ανάστατοι οι κάτοικοι – Σε ένα χωριό 800 κατοίκων έφεραν 250 αλλοδαπούς από τη Μόρια
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 6 Μαΐου. Τα σημαντικότερα γεγονότα
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.