Τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο στην χαλυβουργία

0
477 views

xalyboyrgiaΜάχη με το χρόνο έδωσαν συνεργεία διάσωσης και υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών, προκειμένου να διασώσουν εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να έπεσε σε δεξαμενή με νερό, στο χώρο του εργοστασίου της Χαλυβουργίας στο Βελεστίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο εργαζόμενος Χρήστος Ανεστιάδης 49 ετών, ο οποίος όταν εντοπίστηκε, δεν είχε τις αισθήσεις του, έπεσε σε τσιμεντένια δεξαμενή με νερό βάθους τριών περίπου μέτρων, που βρίσκεται σε υπόγειο χώρο του εργοστασίου, ενώ άγνωστο παραμένει, το πώς έγινε η πτώση μέσα στη δεξαμενή .

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος εργαζόμενος ήταν ήδη νεκρός. Η ανάσυρσή του από τη δεξαμενή, αναμένεται να γίνει λίγη ώρα αργότερα, αφού στο χώρο βρέθηκε και ο επιθεωρητής εργασίας, για την πιστοποίηση του τραγικού δυστυχήματος.

Επί τόπου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, όχημα του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Β΄ ΒΙΠΕ, ένα όχημα από την υπηρεσία του Βόλου, άνδρες της ΕΜΑΚ, ο Περιφερειάρχης της Π.Υ. Ν. Μιχαλάκης και ο Διοικητής της Υπ. Βόλου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και άνδρες της αστυνομίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια