Σήμερα λήγει και τυπικά η πρώτη φάση  της προεκλογικής  περιόδου σε ότι αφορά τις Δημοτικές  και  Περιφερειακές εκλογές.  Όλη αυτή την περίοδο παρακολουθήσαμε από τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες τις θέσεις και τις απόψεις τους αλλά κυρίως τα προγράμματά τους που θα εφαρμόσουν στη νέα θητεία των δημοτικών και περιφερειακών αρχών εφόσον εκλεγούν.

Το Karla.News έζησε μαζί με όλους τους υποψηφίους, τον αγώνα για την διεκδίκηση του σταυρού.

Τον τελευταίο καιρό, με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε να συμμετέχουν στα κοινά, νέα πρόσωπα με ιδέες και όραμα για να προσφέρουν στον Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Πιστεύουμε πως οι νέοι οι οποίοι για πρώτη φορά είναι υποψήφιοι, θα αποτελέσουν τον καλύτερο συνδυασμό με τους υποψήφιους που έχουν εμπειρία, έχοντας εκλεγεί στο παρελθόν και έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης.

Όλο το Karla.news λοιπόν εύχεται καλή επιτυχία … και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτό που μετράει είναι το ταξίδι!

Την Κυριακή, λεπτό προς λεπτό, το «Karla.news» θα σας κρατά ενήμερους για κάθε αποτέλεσμα και για κάθε εξέλιξη που αφορά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.