Το globalshare έκλεισε ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι είναι οι χαμένοι.

Το globalshare έκλεισε ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι είναι οι χαμένοι.

globallshareΚαλησπέρα σε όλους σε παλιά μου άρθρα είχα αναφέρθη για το globallshare αλλά Και για αλλά επιτεύγματα που μπορείς να μπεις και με λίγες γνώσης να κερδίσεις χρήματα είτε μέσω καρτών είτε μέσων δουλειάς αλλά και υπομονής, για όσους θέλουν αν διαβάσουν το άρθρο περί globallshare είναι εδω.

Το globallshare έκλεισε σαν site για πολλούς λόγους για εμένα, αλλά αυτούς που

Δημοσίευσαν  αυτή με την ανακοίνωση τους θα προσπαθήσω να την μεταφράσω παρακάτω.

Η μετάφραση

Αγαπητοί GAS κοινότητα,

Η πρωτοβουλία GlobAllShare ξεκίνησε το 2013 με στόχο ότι τα εγγεγραμμένα μέλη του και οι προσκεκλημένοι τους να επωφεληθούν από τα έσοδα της κοινότητας.

Μεταξύ 2013 και 2015, πολλές προκλήσεις συνέβησαν και πολλή χρήστες έφτασαν  στις  επιλογές αποθεμάτων φυσικού αερίου εισήχθησαν οι οποίες διανεμήθηκαν με βάση τις επιτυχημένες προσκλήσεις και η οποία θα παρείχε ένα μερίδιο από τα μελλοντικά κέρδη.

Από την αρχή, το κέρδος του φυσικού αερίου είχε με βάση τα έσοδα των διαφημίσεων, των οποίων καθορίζεται τι ποσοστό θα είχε μοιραστεί μεταξύ των χρηστών με βάση τον αριθμό των δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών

Δυστυχώς, , παρά τις συνεχείς προσκλήσεις και εγγραφές, ο αριθμός των διαφημίσεων δεν αυξήθηκε.

Από την ιστοσελίδα του φυσικού αερίου, βρήκαμε σε πολλές περιπτώσεις, ένα μέρος των χρηστών να έχουν κάνει κατάχρηση των προσκλήσεων και των πολλαπλών καταχωρηθέντων λογαριασμούς, η οποία δεν ήταν νόμιμη, αλλά στην πραγματικότητα κατέστρεψε το δίκτυο φυσικού αερίου από το όλο και λιγότεροι πραγματικό χρήστες ήρθαν στο site μας, τόσο λιγότερες και λιγότερες πληρωμένες διαφήμισης είχαν αποσταλεί.

Τα διαφημιστικά έσοδα δεν μπορούν να παρέχουν τη συντήρηση του συστήματος φυσικού αερίου, τόσο για το λόγο αυτό αποφασίσαμε με λύπη να κλείσει το αέριο κοινότητα

Φυσικά, όλοι οι χρήστες θα λάβουν το μέρισμα τους που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής, το ποσό που έχει φτάσει το ελάχιστο ποσό πληρωμής, και θα παρέχουμε τη χρήση των υπηρεσιών Premium για όλους τους χρήστες, καθ ‘όλη την εποχή του.

Αυτοί οι χρήστες που έχουν συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό πληρωμής θα πρέπει να ενημερώνονται σχετικά με τις επαφές τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα GlobAllShare

30 Σεπ, 2016.

Τώρα όσο αφορά για τη έκλεισε η globallshare για εμένα είναι παρά πολύ η λόγοι παράδειγμα πως γίνετε να κράτησης ένα μαγαζί  όταν δεν δίνης ρέστα και παίρνεις μονό ρευστό και από αυτό το ρευστό δίνης το 10% στους συνεργάτες σου που έχεις το μαγαζί .

Ένα άλλο ερώτημα είναι ότι όσες φόρες και αν έστελνες την ταυτότητα σου η κάποιο

Χαρακτηριστικό που ζητούσαν αυτή τόσες φόρες σου το ακύρωναν άρα είναι δυο η λόγοι 1 η δεν υπήρχε φράγκο από την αρχή 2 τα μερίσματα πήγαν μονό στους δημιουργούς του.

Και για όσους είχαν πλήρωση για να γίνουν premium απλά έχασαν τα 13 ευρώ της μέσης μετοχής με λίγα λόγια άπατη.

Έχω εξήγηση πάμπολλες φόρες το πώς λειτουργούν αυτά τα site ειδικά σε αυτούς που επικοινωνούν στο email μου.

Πλέον έχει μήνη το www.livetalkie.com το όποιο ήταν και είναι το μοναδικό νόμιμο που μπορείς να κάνεις ότι κάνεις στο facebook αλλά με συνεργάτη που κρύβετε από πίσω ακόμα την globalshare  αυτό πιστεύω εγώ.

Έως την επόμενη φορά να είσαι παντα καλά και να θυμάσε

Άλλαξε εσύ για να αλλάξουν και η γύρο σου.

nasos

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας