Το σύνολο των δωρεάν εξετάσεων από τις κινητές μονάδες

0
729 views

exetaseisΜεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στις προληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, από τις Κινητές Μονάδες της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Ρήγα Φεραίου ”η ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ ”.

Πιο αναλυτικά το σύνολο των ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ που πραγματοποιήθηκαν από 17/11/2014 έως 28/11/2014 έχει ως εξής:

136 Μαστογραφίες
181 Μετρήσεις οστεοπόρωσης
46   Σπιρομετρήσεις
80.  Έλεγχοι ανευρύσματος κοιλιακής αορτής
128 Άτομα έκαναν αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις
(σύνολο 1536 αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις)

Παράλληλα ο Σύλλογος Γυναικών με αίτηση προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου , ζητά την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου με τον διορισμό ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ  και ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ.

Ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία

Σύλλογος Γυναικών Δήμου Ρήγα Φεραίου ”Η ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ”

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΜπλόκο στα εργοστάσια βιομάζας και βιοκαυσίμων
Επόμενο άρθροΤο Χριστουγεννιάτικο ωράριο των Εμπορικών καταστημάτων του Βόλου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.