Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές των κλασικών αυτοκινήτων-αντίκα με το 9ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου που πραγματοποιείται φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλία, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον ΕΟΔΥ μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19 για τα πληρώματα και τους θεατές.

Το Ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «Περραιβία» (Ελασσόνα), σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Ελασσόνας, με μόνιμο, τα τελευταία χρόνια, αλυτάρχη, τον κ. Νίκο Μπιμπλιτζή.

Το αναλυτικό δρομολόγιο του Ράλι, σε κάθε σημείο του οποίου μπορούν οι θεατές να απολαύσουν τα κλασικά οχήματα, είναι:

Ενωμένα Φροντιστήρια

-Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στη Λάρισα, κεντρική πλατεία, στις 9.00-12.00 και στον Βόλο στο ξενοδοχείο Volos Palace, από 18.00 και μετά.
-Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου κατά την εκκίνηση της δεύτερης μέρας, στις 10.00, στον Βόλο (Volos Palace) και στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας από 13.00 -17.00, όπου και θα γίνει ο μεγάλος τερματισμός και η τελετή απονομών των κυπέλλων στους μεγάλους νικητές.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Λάρισα, κεντρική πλατεία (εκκίνηση), στις 10.30 π.μ., μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου, Βόλος, Ανακασιά, Πορταριά, Χάνια, Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα (γεύμα-στάση ανασυγκρότησης), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά, Βόλος (διανυκτέρευση).

Κυριακή 11 Οκτωβρίου: Βόλος (εκκίνηση 10.00 π.μ., Volos Palace), Μελισσάτικα, Κερασιά, Κανάλια Μαγνησίας, Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου-Λάρισας, Λάρισα, Γιάννουλη, Τύρναβος, Ελασσόνα (κεντρική πλατεία, τερματισμός, 13.00 και απονομές κυπέλων).

Εγγραφές-πληροφορίες: ΛΕΚΑΜ, πρόεδρος κ. Γεώργιος Τσάλιος, τηλ. 6975909100, geortsalios@gmail.com, Δίκτυο «Περραιβία», πρόεδρος κ. Κ. Σκριάπας, τηλ. 6974881944, skriapask@gmail.com, Σ.Κ.Α.Λ. (Λάρισα), πρόεδρος κ. Νικ. Γκανάκης, τηλ. 6944479588, ΛΕ.Κ.Ο.Β. (Βόλος), πρόεδρος κ. Τέλης Δουλόπουλος, τηλ. 6972922266.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.