Τηλέφωνα καταγγελιών

Το νυν, δεν σημαίνει και αεί…

Το νυν, δεν σημαίνει και αεί…

Την ώρα που η χώρα δίνει μάχη για τη σωτηρία της και οι πολίτες καθημερινή μάχη για την επιβίωσή τους, κάποιοι επιμένουν…. Το χαβά τους!

Το άγχος τους εξαντλείται στην προσωπική πολιτική επιβίωση. Χαρακτηριστική η περίπτωση κάποιων συμβούλων περιοχής που έχει λίμνη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επανέλθουν στην πολιτική σκηνή.

Έτσι διαδίδουν όπου εκτιμούν ότι θα τους πιστέψουν κιόλας ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι και πάλι νυν!

Φυσικά τους πολίτες, υπό τις σημερινές συνθήκες το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι οι πολιτικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε…

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση