Το νέο karlanews είναι έτοιμο!

0
606 views

xekinameΠριν λίγο καιρό τώρα είχαμε αναφέρει ότι είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Το ξεπεράσαμε. Η νέα μας σελίδα είναι πλέον έτοιμη (σε ποσοστό 90%) και είναι στη διάθεσή σας με νέα μορφή κι επιπλέον περιλαμβάνοντας απεριόριστες

ευκολίες.

Επειδή εχθρός του καλού είναι μόνο το καλύτερο ο πήχης ενημέρωσης και εξυπηρέτησης επανατοποθετήθηκε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Εξ` ολοκλήρου σύγχρονη, ανανεωμένη και λειτουργική σε δομή και με αρκετές καινοτομίες, η σελίδα προσφέρει στους επισκέπτες πληροφορίες που αφορούν την επικαιρότητα, την ζωή και τις δραστηριότητες στα χωριά του δήμου μας και σχολιασμό στην Δημοτική Αρχή φυσικά παρέχοντας στον επισκέπτη έναν πλήρη οδηγό. Το site θα περιλαμβάνει επίσης σύντομα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η νέα σελίδα μας που δημιουργήθηκε με εθελοντική προσφορά (και μάλιστα μπροστά σας, βήμα – βήμα) και είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας 45 περίπου ημερών του σχεδιαστή και την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας μας ώστε να αναπτύξουν ένα δυνατό karlanews, το οποίο θα επιτρέπει στα μέλη του φοβερά εργαλεία για να κάνουν πολύ ευχάριστα την δουλειά τους.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!
Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη και ευχόμαστε να μας γεμίσετε έμπνευση στο νέο μας αυτό ταξίδι!.

Ο διαχειριστής.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε στο βίντεο που θα δείτε τις θέσεις μας αλλά και ολόκληρη την δυνατή ομάδα μας.
(Τις αντιπρσωπευτικές φωτογραφίες των μελών, τις έστιλαν τα ίδια τα μέλη)

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια