Το απόλυτο τρικ για να εξοικονομήσεις χώρο στη ντουλάπα σου

0
562 views

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Πόσες φορές δεν έχετε πάει να βάλετε ένα ρούχο στην ντουλάπα σας, για να διαπιστώσετε με απελπισία ότι όχι μόνο δεν υπάρχει καθόλου χώρος, αλλά ότι το χάος που επικρατεί, δεν πρόκειται να συμμαζευτεί ούτε σε μία εβδομάδα;

Είμαστε σίγουροι πολλές και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι ντουλάπα σε μέγεθος σπιτιού έχει μόνο η Carrie Bradshaw, σας έχουμε το απόλυτο τρικ, ώστε να μπορέσετε να εξοικονομήσετε χώρο.

Tα πράγματα είναι απλά: Τοποθετήστε τις κρεμάστρες με τα ρούχα σας, με το γάντζο προς τα έξω, δηλαδή ανάποδα! Η κατεύθυνση της κρεμάστρας, θα αλλάζει κάθε φορά που θα ξαναβάζετε το ρούχο πίσω στη ντουλάπα. Αποτέλεσμα; Μετά από περίπου ένα εξάμηνο, κάποιες κρεμάστρες δεν θα έχουν αλλάξει κατεύθυνση, που σημαίνει ότι τα ρούχα αυτά, ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείτε!

Έτσι και χώρο κάνετε, και ξεκαθαρίζετε τα, είμαστε σίγουροι, πολλά και άχρηστα κομμάτια σας. Και κάτι τελευταίο: Καλό θα ήταν να μην πετάτε ποτέ τα ρούχα σας και να τα δωρίζετε σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια