Συνεχίζεται το αλαλούμ που επικράτησε την πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τη δήλωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που φέρεται να έστειλε πολίτες από το Βελεστίνο και τον Αλμυρό να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Σύμφωνα με τον προέδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστα Ματσιόλη, από την τελευταία χρονικά ενημέρωση που έχει ενώ υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού στο Νοσοκομείο Βόλου για την πρώτη δόση του εμβολίου,δεν υπάρχουν για τη δεύτερη.Την ίδια ώρα το Νοσοκομείο που έχει αναλάβει αυτή την ώρα ένα τεράστιο βάρος, γιατί δεν υπάρχει ετοιμότητα στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα ραντεβού της δεύτερης δόσης του εμβολίου.Ήδη πάντως έχουν εμβολιαστεί στο Αχιλλοπούλειο μέχρι και αυτή την ώρα πάνω απο 600 υγειονομικοί.

Στη περίπτωση πάντως που το νοσοκομείο Βόλου κληθεί ν αναλάβει εξ ολοκλήρου τον εμβολιασμό του γενικού πλυθησμού της Μαγνησίας δεν θα μπορέσει να ανταπροκριθεί σε μια τέτοια προκληση.Η δυναμικότητα του εμβολιαστικού κέντρου στο Αχιλλοπούλειο δεν μπορέι να ξεπεράσει τους 50 στον αριθμό τους εμβολιασμούς την ημέρα.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.