Τον θέλω τι να κάνω;

0
601 views

ton-thelo-ti-na-kanoΤον σκέφτεσαι συνέχεια και από τη στιγμή που τον είδες, μια μόνο σκέψη τριγυρίζει στο μυαλό σου, πώς να τον κάνεις δικό σου! Μαγικές συνταγές και εξειδικευμένες συμβουλές δεν υπάρχουν, μη ξεχνάς πως οι σχέσεις εξαρτώνται πάντα και από τις δύο μεριές! Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο δημοφιλής στις σχέσεις σου με το άλλο φύλο, και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνεις να σε ερωτευτεί! Έτσι, δε θα χρειαστεί να αναρωτιέσαι  και να ψάχνεις τρόπους να τον κάνεις να σε θέλει. Πάμε να δούμε μερικούς τρόπου για να το πετύχεις αυτό!

Τον θέλω τι να κάνω;

1. Ξεκαθάρισε τι θέλεις

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ξεκαθαρίσει στον εαυτό σου τι θέλεις και τι ζητάς αυτή την περίοδο από τη ζωή σου, και επομένως από μια σχέση. Εάν ξέρεις μέσα σου τι επιθυμείς, είναι πολύ εύκολο να το αντιληφθεί και ο άντρας που έχεις απέναντι σου. Πρέπει λοιπόν να δεις εάν αυτό που θέλεις είναι μια σοβαρή σχέση με σκοπό την αποκατάσταση, μια ελεύθερη σχέση χωρίς δεσμεύσεις ή κάτι χαλαρό με προοπτικές εξέλιξης. Έτσι, ο άλλος θα μπορέσει να καταλάβει περισσότερο τι θέλεις και εσύ, και εάν ζητάτε το ίδιο πράγμα να εξελίξετε τη γνωριμία σας. Εάν όμως βγάζεις προς τα έξω για παράδειγμα ότι θέλεις κάτι ελεύθερο, αυτός μπορεί να ενδιαφέρεται για μια πιο σοβαρή σχέση και έτσι να μην κάνει το επόμενο βήμα, ακόμα και αν του αρέσεις. Όπως και αντιθέτως, εσύ μπορεί να φαντάζεσαι τον εαυτό σου νύφη στην εκκλησία με αυτόν να σε περιμένει, ενώ αυτός το μόνο που θέλει είναι το κρεβάτι. Ξεκαθάρισε λοιπόν μέσα σου, αυτό που επιθυμείς για τον εαυτό σου, γιατί βγαίνει και προς τα έξω, και τότε θα προσεγγίσεις αυτόν που επιθυμεί τα ίδια με εσένα!

2. Έχε αυτοπεποίθηση όταν του μιλάς

Εάν τον θέλεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να τον προσεγγίσεις, τότε αυτό που θα βγάζεις προς τα έξω είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης, και να ξέρεις, κανένας άντρας δε θέλει κάτι τέτοιο! Δεν πρέπει να δείχνεις ότι λιώνεις για αυτόν αλλά να δείξεις πως ναι μεν σου αρέσει, αλλά χωρίς να τρελαίνεσαι! Αυτό θα του κινήσει το ενδιαφέρον, και μόνο από εγωισμό, θα κάνει μια κίνηση να σε κάνει δική του! Μια γυναίκα που κοκκινίζει και χάνει τα λόγια της όμως δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον.

3. Μη δείχνεις υπερβολικά πρόθυμη

Εάν θέλεις να τον κατακτήσεις, τότε θα πρέπει να δείξεις αυτοπεποίθηση, όπως είπαμε και παραπάνω, όμως δεν πρέπει να το παρακάνεις και να φτάσεις στο άλλο άκρο. Εάν θέλεις να τον κάνεις να σε θέλει δεν πρέπει να δείχνεις υπερβολικά πρόθυμη, ούτε με το ντύσιμο αλλά ούτε και με τη συμπεριφορά σου. Οι άντρες είναι κτητικοί και γεννημένοι κυνηγοί και όταν εσύ τα δίνεις όλα στο… πιάτο, χάνεται αυτόματα το ενδιαφέρον, και η προσοχή του θα στραφεί αλλού. Έτσι ενώ μπορεί όντως να του αρέσεις, μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για σένα, αφού θα του στερήσεις τη χαρά να σε κατακτήσει!

4. Φρόντισε την εμφάνισή σου

Το να φροντίσεις την εμφάνισή σου είναι αυτονόητο, όμως πολλές φορές λόγω του φόρτου εργασίας ή της κούρασης μπορεί να παραμελήσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι κάθε μέρα στην τρίχα, όμως δε πρέπει να ξεχνάς πως είσαι γυναίκα, και πρέπει να περιποιείσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Ακόμα και μια μικρή κίνηση, όπως για παράδειγμα ένα περιποιημένο μανικιούρ, ένα ωραίο ντύσιμο, ένα κραγιόν, μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να τονίσουν τη γυναικεία σου φύση, κάνοντας σε πιο ελκυστική στο αντίθετο φύλο. Δίνοντας στον εαυτό σου μικρές στιγμές πολυτέλειας, όπως μια περιποίηση προσώπου και σώματος πριν βγεις έξω το βράδυ, μπορεί να σε κάνει να είσαι πιο όμορφη, όχι απαραίτητα επειδή τα προϊόντα που χρησιμοποίησες ήταν δραστικά και αποτελεσματικά, αλλά λόγω του ότι θα το βγάζεις προς τα έξω!

5. Γέλα με τα αστεία του

Οι άντρες κολακεύονται πολύ όταν μια γυναίκα γελάει με τα αστεία τους. Ακόμα και αν δεν έχετε κοινό χιούμορ δείξε ενδιαφέρον για αυτά που λέει, και αυτό σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο. Επίσης, το να τον ρωτήσεις για κάτι που είναι ο… τομέας του, π.χ. αθλητικά, ή κάτι για το αυτοκίνητο, θα τον κάνει να αισθανθεί χρήσιμος, και να σκεφτεί ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά που λέει. Εάν λοιπόν τον θέλεις, και δεν ξέρεις τι να κάνεις, λίγο ενδιαφέρον στα λεγόμενα του θα τον κάνει να σε παρατηρήσει στα σίγουρα!

6. Μίλα για τα ενδιαφέροντά σου

Μπορεί μια όμορφη γυναίκα να τραβάει όλα τα αντρικά βλέμματα, όμως μια ενδιαφέρουσα γυναίκα είναι ικανή να τα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως και εσύ βρίσκεις ενδιαφέροντα κάποια πράγματα στους άλλους, το ίδιο ισχύει και για αυτούς. Μίλησε για τη δουλειά σου, τα χόμπι σου, τις ταινίες που σου αρέσουν, ακόμα και το να αναφέρεις τα μαθήματα κιθάρας που έκανες μικρή, μπορεί να φανεί ενδιαφέρον. Μη ντρέπεσαι για τα πράγματα που κάνεις, μη ξεχνάς άλλωστε πως τα χόμπι σου διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου! Καλό θα ήταν όμως να μη μιλάς για τις σχέσεις του παρελθόντος, ή τα οικονομικά σου, καθώς είναι πολύ λεπτά ζητήματα!

7. Μην απαντάς αμέσως στα μηνύματά του

Εάν έχετε ανταλλάξει μηνύματα, και είστε στο στάδιο που μιλάτε, τότε θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική εάν θέλεις να τον κάνεις να σε θέλει! Μην κρέμεσαι πάνω από το κινητό σου μέχρι να σου στείλει μήνυμα, αλλά ακόμα και αν το κάνεις, δεν είναι ανάγκη να το καταλάβει! Μην απαντάς αμέσως στα μηνύματά του, άφησε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα. Εάν σε πάρει για να βγείτε, μην πεις αμέσως ναι, αλλά προτίμησε να πεις ότι θα δεις το πρόγραμμά σου και θα του απαντήσεις, χωρίς όμως να τον αποθαρρύνεις και τελείως. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το να απαντήσεις αμέσως μπορεί να τον κάνει να πιστεύει πως είσαι εξαρτημένη από αυτά και δε έχεις άλλα ενδιαφέροντα.

8. Μην αλλάξεις τον εαυτό σου

Το να προσποιείσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, μπορεί να σε κάνει πιο ενδιαφέρουσα, εάν έτσι νομίζεις, όμως στην πορεία μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Μια σχέση βασίζεται στην ειλικρίνεια και αν θέλεις να τον κάνεις να σε θέλει, θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, και να υποστηρίζεις τις επιλογές σου με πάθος!
Δυναμική γυναίκα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΕρωτευμένη με φίλο – Συμβουλές
Επόμενο άρθροΠάρτυ Α’ Λυκείου Καναλίων
μμμ Κάρλα. Πολύ ωραία η πρόσκληση που μου έγινε από έναν πολύ καλό και παλιό φίλο. Είμαι το Μελανουράκι και κατά κόσμο η Κωνσταντίνα Μ., είμαι από την Ροδίτσα της διπλανής σας Λαμίας. Είμαι επαγγελματίας στα lifestyle ρεπορτάζ και από το Κάρλα μου ζητήθηκε να συμβάλω με extreme δημοσιεύσεις όπως σχέσεις, sex, γυναικεία και αντρικά θέματα και άλλα περίεργα. Φυσικά και δέχτηκα! Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να αντισταθεί στον παλιό μου συμφοιτητή!