Τηλέφωνα καταγγελιών

Τον έπιασαν να κλέβει, εντόπισαν κάτι πιο ανησυχητικό στο πορτ μπαγκάζ του

Τον έπιασαν να κλέβει, εντόπισαν κάτι πιο ανησυχητικό στο πορτ μπαγκάζ του

Τη Δευτέρα 19/11 ο Christian Thomas Elmore επισκέφθηκε ένα πολυκατάστημα στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα όχι για να ψωνίσει, αλλά για να κλέψει εξοπλισμό ψαρέματος.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε και η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη όταν αποκαλύφθηκε κατά λάθος το ανατριχιαστικό μυστικό που έκρυβε στο όχημά του.

Βγαίνοντας από το κατάστημα με τον κλεμμένο εξοπλισμό, ο 25χρονος ειδοποιήθηκε από τον υπεύθυνο πρόληψης απωλειών που τον εντόπισε, να παραδώσει τα κλοπιμαία.

Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ο νεαρός άνδρας συμφώνησε να επιστρέψει τον εξοπλισμό που είχε κλέψει και τον οποίο είχε φυλάξει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Τον συνόδευσαν μέχρι το όχημά του που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος, αλλά εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς στο πορτ μπαγκάζ, πέραν των κλοπιμαίων έκρυβε και ένα ανατριχιαστικό μυστικό.

Άθελά του ο Elmore αποκάλυψε στους αστυνομικούς δύο νεκρούς αλιγάτορες που φύλαγε μέσα στο χώρο αποσκευών του οχήματός του.

Ειδικοί της επιτροπής προστασίας άγριας ζωής της Φλόριντα πήγαν στο σημείο και παρέλαβαν τους δύο νεκρούς αλιγάτορες, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού που κατηγορείται για κλοπή και σφαγή/κατοχή άγριων ζώων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση