Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη…

0
530 views

γράφει η Νάνσυ Πανουσοπούλου – Φουντουλάκη

Της Πουτάνας γίνεται στην Ευρωζώνη… Σκοτώνονται μεταξύ τους… Η Μέρκελ ζήτησε από τον Ντάισεμπλουμ να ανασκευάσει τις μεσημεριανές του δηλώσεις και από τον Σόιμπλε να βγει και να κάνει δηλώσεις

κατευναστικές.

Ο Ρέντσι απείλησε με δηλώσεις υπέρ του δικαιώματος της Ελλάδας να κάνει το δημοψήφισμα… και ζήτησε από τον Ντράγκι οποιαδήποτε αύξηση στα σπρεντς των ιταλικών ομολόγων να καλυφθεί από την ΕΚΤ καθιστώντας τον υπεύθυνο για την ανωμαλία που δημιουργείται.

Ο καγκελάριος της Αυστρίας δήλωσε πως πιέζεται από ένα μεγάλο κομμάτι του λαού του να κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας του όχι στην ευρωζώνη αλλά στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Η Σλοβακία και Ιρλανδία ζητούν να καλυφθούν με έκτακτα πακέτα οικονομικής ενίσχυσης για να ανταπεξέλθουν στο χτύπημα των αγορών.

Και ο υπουργός οικονομικών της Πορτογαλίας στο Euro group δήλωσε απερίφραστα προς τον Σόιμπλε… « Εμείς τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας για να υπάρχει ομοφωνία αποφάσεων, τώρα να τηρήσετε και εσείς τις υποσχέσεις σας για οικονομική στήριξη» Τι εννοούσε άραγε;…

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια