Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ρήγα Φεραίου

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ρήγα Φεραίου

Λαϊκοδημοτική χορευτική βραδιά με τους Αναστασία Χειλά, Παναγιώτη Ζώσιμα και Νίκο Χαλκιά στο παζάρι του Βελεστίνου διοργανώνει ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.30 με γενική ενίσχυση δύο ευρώ για την ενίσχυση του συλλόγου. Σε περίπτωση βροχής ο χώρος θα είναι στεγασμένος.

Σε ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου τονίζεται:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση του Α.Σ. Βελεστίνου »ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ », η οποία έχει γίνει θεσμός. Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα… με πολύ χορό και κέφι!»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας