Στο γενικότερο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 11-3-2020 ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020 «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», ενημερώνουμε τους δημότες μας, ότι παρατείνονται για ένα μήνα οι  αιτήσεις ΚΕΑ και επιδόματος στέγασης, που υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, οι οποίες λήγουν 31/3/2020  και μόνον αυτές. Επίσης, αναστέλλονται οι προθεσμίες για το επίδομα γέννησης. Η διανομή τροφίμων μέσω του ΤΕΒΑ αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν κρίνεται απαραίτητη η επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας, συμβάλλοντας όλοι μαζί στα προληπτικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2425023794.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Μειώνονται οι επισκέψεις του “Βοήθεια στο σπίτι”

Στο γενικότερο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι οι ωφελούμενοι δημότες του δήμου Ρήγα Φεραίου του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2425023794 ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Οι επισκέψεις του προγράμματος θα μειωθούν και θα πραγματοποιούνται μόνο οι απαραίτητες και κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους για το λόγο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ωφελουμένων ανήκουν στις ευάλωτες – ευπαθείς ομάδες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.