Τετραήμερη Γιορτή Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο

Τετραήμερη Γιορτή Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο

Με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Κατερίνα Κούκα και η Καίτη Γαρμπή, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Ματθαίος Γιαννούλης και Γιώργος Γιαννιάς, αλλά και καταξιωμένων τοπικών μουσικών σχημάτων, με χορό και τραγούδια και με άφθονο κρασί θα γιορταστεί και φέτος για 59η χρονιά η «Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου» που διοργανώνεται με επιτυχία από τον Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» σε συνεργασία με τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες, ξεκινούν την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 προσφέροντας κέφι και διασκέδαση, καθώς αποτελούν θεσμό προσελκύοντας κατοίκους και επισκέπτες. Στη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου που θα ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 8 το βράδυ όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ξεκινά με τοπικά μουσικά σχήματα με καταξιωμένους μουσικούς και συγκεκριμένα τους: Μάγδα Ακρίβου (φωνή), Χρήστο Δασκαλόπουλο (βιολί), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Αναστασία Λύτρα (κρουστά), Κωνσταντίνο Μούτο (λαούτο), Μαρίνα Σαμαρά – Μπαρούτα (τραγούδι), Παναγιώτη Συτζάκη (πλήκτρα), Ιωάννη Τζάνη (κιθάρα και φωνή), Στέφανο Τραγουδάρα (ακορντεόν και μπουζούκι).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τετάρτη 14 Αυγούστου: Συναυλία με την καταξιωμένη τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Πέμπτη 15 Αυγούστου: Θα εμφανιστούν ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς και ο Ματθαίος Γιαννούλης με το μουσικό επιτελείο του. Tιμή εισόδου 7 ευρώ.

Παρασκευή 16 Αυγούστου: Συναυλία με την τραγουδίστρια αγαπημένων επιτυχιών Καίτη Γαρμπή. Μαζί της ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Σάββατο 17 Αυγούστου: Θα εμφανιστεί ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς. Μαζί του θα εμφανιστούν η Έλενα Δομάζου και η Τραϊάνα. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.

Οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 το βράδυ και στις 9 το βράδυ αρχίζουν οι συναυλίες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας