Τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων – Εικόνες που τόσο καιρό έκρυβαν

0
475

Όλα βγαίνουν στην φόρα, καθώς ο καιρός πλησιάζει…
Η εικόνα που θα δείτε μοιάζει να είναι αυθεντική, όπως διαβάζουμε στο έγκυρο Sky News.

Δείχνει εκατοντάδες Ουιγούρους Τούρκους (οι αυθεντικοί Τούρκοι), με δεμένα τα μάτια και χειροπέδες, σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Δυτική Κίνα.

Πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλείας επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του βίντεο που θα δείτε.

«Έχουμε εξετάσει τα πλάνα και θεωρούμε πως είναι αυθεντικά», δήλωσε η πηγή στο Sky News, προσθέτοντας πως μάλλον «τραβήχτηκε», κατά το προηγούμενο έτος.

«Δείχνει 600 φυλακισμένους να κινούνται, ενώ είναι δεμένοι όλοι μαζί, έχουν ξυρισμένο κεφάλι και τα μάτια δεμένα. Τα χέρια τους είναι δεμένα πίσω από την πλάτη τους», προσέθεσε η πηγή.

Θυμίζουμε πως η κομμουνιστική (για να μην ξεχνιόμαστε) Κίνα θεωρείται από τους παγκοσμιοποιητές πρωτοπόρος στα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και δη σε αυτά που παρακολουθούν και αξιολογούν τους πολίτες.

Τέτοιου είδους συστήματα έχουν παραδοθεί και στην Ευρώπη ενώ Κινέζοι αστυνομικοί και αξιωματούχοι έχουν βρεθεί σε Σερβία και Ελλάδα , προκειμένου να προωθήσουν την νέα αστυνόμευση των πόλεων.

Λέτε να δώσουν τα «φώτα» τους και για τέτοιου είδους στρατόπεδα συγκέντρωσης πολιτών, οι οποίοι θα αντιδρούν σε τυχόν παραβιάσεις την ατομικής ελευθερίας από την όποια παγκόσμια εξουσία;

https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1175386683908534273/pu/img/-V3UyVu-n2Hs3Nv_?format=jpg&name=900×900

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

el.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.