Τα Σκόπια θα συμμετέχουν στην «Thessaloniki Pride» στις 23 Ιουνίου

Τα Σκόπια θα συμμετέχουν στην «Thessaloniki Pride» στις 23 Ιουνίου

Η παρέλαση των Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφιφυλόφιλων και Τρανς (ΛΟΑΤ) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για δέκατη τέταρτη φορά, υποστηρίχθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ κυριάρχησε το σύνθημα «παρούσα», καθώς χιλιάδες πολίτες, μέλη και υποστηρικτές της ΛΟΑΤ, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα, διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας, σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Μετά την παρέλαση των ΛΟΑΤ της Αθήνας, σε δύο εβδομάδες,στις 23 Ιουνίου , η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει την 7η ‘Pride Parade ’.

Τα τελευταία χρόνια τα Σκόπια είχαν τους συμμετέχοντές τους και αυτοί δήλωσαν ότι έχουν εξαιρετική συνεργασία με την ΛΟΑΤ της γειτονικής χώρας.

Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης δεν έχει την παράδοση της Αθήνας, αλλά κάθε χρόνο γίνεται μαζικότερη, είπε ο Σόζι από τη Θεσσαλονίκη.

«Το πρώτο έτος για εμάς, ομολογώ ότι ήταν πολύ δύσκολο, επειδή η βόρεια Ελλάδα είναι πιο συντηρητική από ό, τι στην υπόλοιπη χώρα, με θάρρος και γενναιότητα, μπορώ να πω όσον αφορά τη συμμετοχή μας φθάσαμε σε ένα σημείο όπως αυτό της Αθήνας», είπε ο Σόζι που είναι μέλος των διοργανωτών της ‘Pride Parade’ στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.