Τα Κανάλια μετά την καταστροφή (Εναέριες λήψεις που σοκάρουν)

Τα Κανάλια μετά την καταστροφή (Εναέριες λήψεις που σοκάρουν)

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που ξεκίνησαν την

Τρίτη 26 Ιουνίου, έπληξαν το Δήμο Ρήγα Φεραίου και ειδικότερα τις περιοχές Κανάλια και Κερασιά. Μετά την υποχώρηση των πλημμυρικών φαινομένων, αποκαλύφθηκε πλέον το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσαν οι χείμαρροι Κερασιώτης και Δανιήλ. Η οδική σύνδεση μεταξύ των περιοχών Καναλίων και Κερασιάς έχει κοπεί, καθώς έχει υποχωρήσει μεγάλο τμήμα του δρόμου, ενώ, λόγω του νερού και των φερτών υλών, μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί σπίτια και κτήματα της ευρύτερης περιοχής.
Οι εικόνες από τις εναέριες λήψεις αποκαλύπτουν το μέγεθος της βιβλικής καταστροφής, την ώρα που ο κάτοικος της περιοχής, κ. Τριαντάφυλλος Αναγνώστου, μιλάει στη κάμερα, αναφερόμενος στο χρονικό της μεγάλης πλημμύρας και τα προβλήματα της επόμενης ημέρας.


Πηγή: www.e-thessalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.