Τα Ταξί Βελεστίνου και Κάρλας (Ρήγα Φεραίου) προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς ανθρώπινου δυναμικού. Με αφετηρία το πιο πολυσύχναστο σημείο στην Εθνική Οδό – τον κόμβο του Βελεστίνου – αλλά και με δυνατότητα συνδυασμού επιλογής σας στην περιοχή που επιθυμείτε και την ώρα που θέλετε, μπορούν να σας μεταφέρουν με ασφάλεια και συνέπεια. Υπηρεσίες που μόνο με τα Ταξί Βελεστίνου και Κάρλας θα απολαύσετε.

Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο και ευγενικό να προσαρμοστεί στις διαθέσεις σας και στο ευέλικτο πρόγραμμα σας, κατανοώντας πάντα τυχόν καθυστερήσεις στα ραντεβού σας, σε πτήσεις ή άλλες αφίξεις.

Μην διστάσετε να τους ζητήσετε την συνδρομή τους σε επιλογές φαγητού και διασκέδασης. Οι συνεπείς και έμπειροι οδηγοί, ο πολυτελής στόλος των αυτοκινήτων που διαθέτουν αλλά πάνω από όλα η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας τους, που τόσα χρόνια τους προτιμάτε. Ανάλογα με την άφιξη σας ή τον προορισμό σας καλέστε τους να προγραμματίσετε το χρόνο και τον τόπο παραλαβής σας.
Βέβαια είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν σε έκτακτες περιπτώσεις, για αυτό μην διστάσετε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί τους. Οι κρατήσεις σας όσο πιο έγκαιρα γίνονται τόσο καλύτερα προγραμματίζετε την μεταφορά σας.

Προσφέρουν ενδοδημοτικές μεταφορές, μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το λιμάνι του Πειραιά, το Λιμάνι του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου.
Συνδυάστε σε εκδρομή τη θάλασσα του Παγασητικού και το βουνό του Πηλίου στην πόλη του Βόλου. Πραγματοποιούν εκδρομές σε αξιοθέατα της γύρω περιοχής όπως στα Μετέωρα ή στα παραδοσιακά χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων.
Τέλος απευθύνονται στα γραφεία Γενικού Τουρισμού που οργανώνουν Συνέδρια, σε Τράπεζες, Εταιρίες, Ομίλους, για τον προγραμματισμό της μεταφοράς των στελεχών τους.
Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εκδρομές – Μισθώσεις – Αεροδρόμιο – Λιμάνι – Σταθμός ΟΣΕ.

Μεταφορές από και προς
Βόλο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λιμάνι Πειραιά, Λιμάνι Βόλου, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αεροδρόμιο Μακεδονία, Αεροδρόμιο Αγχίαλου.

Ταξί στο Βελεστίνο

  • Κωνσταντέλος Θωμάς τηλ. 6983 779907
  • Βαΐόπουλος Αθανάσιος τηλ. 6988 726290
  • Παϊπάης Θεόδωρος  τηλ. 6979 638757, 6979638787, 6930222222

Ταξί στο Στεφανοβίκειο

  • Καραβασίλης Κων/νος  τηλ. 697 0056942, 6977 258811

Ταξί στα Κανάλια

  • Καλαμίδας Αντώνιος τηλ. 6945 277835,  24280 73444
Ροή Ειδήσεων :