ΤΑΧΙ

Το Ταξί Βελεστίνου προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς ανθρώπινου δυναμικού. Με αφετηρία το πιο πολυσύχναστο κόμβο στην Εθνική Οδό – τον κόμβο του Βελεστίνου αλλά και με δυνατότητα συνδυασμού επιλογής σας στην περιοχή που επιθυμείτε και την ώρα που θέλετε, μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και συνέπεια. Υπηρεσίες που μόνο με το Ταξί Βελεστίνου θα απολαύσετε. Το προσωπικό μας πάντα πρόθυμο και ευγενικό να προσαρμοστεί στις διαθέσεις σας και στο ευέλικτο πρόγραμμα σας, κατανοώντας πάντα τυχόν καθυστερήσεις σε πτήσεις ή άλλες αφίξεις. Μην διστάσετε να ζητήσετε την συνδρομή μας σε επιλογές φαγητού και διασκέδασης. Οι συνεπείς και έμπειροι οδηγοί, ο πολυτελής στόλος των αυτοκινήτων που διαθέτουμε αλλά πάνω από όλα η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας, που τόσα χρόνια μας προτιμάτε. Ανάλογα με την άφιξη σας ή τον προορισμό σας καλέστε μας να προγραμματίσουμε το χρόνο και το τόπο παραλαβής σας. Βέβαια είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε έκτακτες περιπτώσεις, για αυτό μην διστάσετε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι κρατήσεις σας όσο πιο έγκαιρα γίνονται τόσο καλύτερα προγραμματίζετε την μεταφορά σας.

Προσφέρουμε μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το λιμάνι του Πειραιά, το Λιμάνι του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου. Συνδυάστε σε εκδρομή τη θάλασσα του Παγασητικού και το βουνό του Πηλίου στην πόλη του Βόλου. Πραγματοποιούμε εκδρομές σε αξιοθέατα της γύρω περιοχής όπως στα Μετέωρα ή στα παραδοσιακά χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Τέλος απευθυνόμαστε στα γραφεία Γενικού Τουρισμού που οργανώνουν Συνέδρια, σε Τράπεζες, Εταιρίες, Ομίλους, για τον προγραμματισμό της μεταφοράς των στελεχών τους.
Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εκδρομές – Μισθώσεις – Αεροδρόμιο – Λιμάνι – Σταθμός ΟΣΕ.

Μεταφορές από και προς
Βόλο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λιμάνι Πειραιά, Λιμάνι Βόλου, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αεροδρόμιο Μακεδονία, Αεροδρόμιο Αγχίαλου.

6977-920950 Cosmote What’s
6979-638787 Cosmote What’s