Τέσσερις οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
620 views

dimarxeioΤέσσερις αντιδημάρχους όρισε ο νέος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, με απόφαση που υπέγραψε την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών – ΚΕΠ, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού ορίζεται ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών και τοπικής ανάπτυξης

ορίστηκε ο Χρήστος Παπαρούνας, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτική Προστασίας ανέλαβε ο Δημήτριος Παλληκάρης και αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας, πρασίνου ηλεκτροφωτισμού και συγκοινωνιών, ο Ευάγγελος Παρσάς.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου, οι ανωτέρω, κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, ενώ η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.
Τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο δήμαρχος, ενώ όταν ο Δημ. Νασίκας απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, που αναπληρώνει το δήμαρχο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια