Σύντομα θα εμφανίσουμε και τους “μνηστήρες” της περιοχής μας

Σύντομα θα εμφανίσουμε και τους “μνηστήρες” της περιοχής μας

Ο Αύγουστος αγαπητοί μου αναγνώστες, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου, γι’ αυτό λέμε να είναι 2 φορές το χρόνο.
Καλός μήνας για όλους μας λοιπόν, αλλά καλύτερος αν είναι Αύγουστος προεκλογικής περιόδου όπως συμβαίνει φέτος,

καθότι τον ερχόμενο Μάιο, θα διεξαχθούν στην πατρίδα μας, τόσο οι αυτοδιοικητικές όσο και οι Ευρωεκλογές.

Τούτος λοιπόν ο μήνας, του οποίου το πρώτο δεκαήμερο διανύουμε, είναι φέτος ένας μήνας με έντονο προεκλογικό χρώμα και αυτό φαίνεται από τις επισκέψεις των υποψηφίων στα χωριά μας, που τούτη την εποχή είναι γεμάτα κόσμο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η κατάσταση στον πολυπαθή πλέον Δήμο Ρήγα Φεραίου είναι πολύ δύσκολη, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως δημιουργεί κανένα εμπόδιο σε εκείνους που άρχισαν να εκδηλώνουν τις προθέσεις τους για τις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ή έρευνα αν θέλετε του karla.news, που σύντομα θα ασχοληθεί με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, οι δεδηλωμένοι πλέον «μνηστήρες» του θρόνου στον Δήμο είναι κάμποσοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνουν όλοι στο κυνήγι αυτό μέχρι τέλους.
@ kfs

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας