Μετά από έκτακτο συμβούλιο του συλλόγου μας αποφασίστηκε η αλλαγή στις διοικητικές θέσεις λόγο φόρτου εργασίας του Προέδρου.

Ετσι το νεο Δ.Σ. είναι το εξής:

Πρόεδρος: Βουραζέρης Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Γκουγκούδης Ισίδωρος
Γραμματέας: Πασχαλούδη Γιάννα
Ταμείας: Κακαζιάνης Αθανάσιος
Υπ. Δημοσίων σχέσεων: Πασχαλούδης Ανέστης
Έφορος υλικού: Λύρας Χρήστος
Μέλοι: Σταθοπουλος Νικόλαος & Μαντζιάρης Κωνσταντινος.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Επίσης αποφασίστηκε και το πρόγραμμα του καλοκαιριού και οι δράσεις του συλλόγου τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΒγάζουν από λάθος του συστήματος 200.000 ανασφάλιστα οχήματα τι πρέπει να ξέρετε
Επόμενο άρθροΑυστηρή τήρηση του ωραρίου επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.