Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου: Κατάπτυστη η συμφωνία για το Μακεδονικό

Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου: Κατάπτυστη η συμφωνία για το Μακεδονικό

Κατάπτυστη και σε βάρος της ιστορίας ,του πολιτισμού και την εν γέννει ύπαρξης της Μακεδονίας χαρακτηρίζουν την συμφωνία της κυβένρησης για την επίλυση του ονοματολογικού της γειτονικής χώρας οι Μακεδόνες του Βόλου.

Καταγγέλλουν τον πρωθυποργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως αποφασίζει για το μέλλον της Μακεδονίας χωρίς να έχει την νομιμοποίηση για μια τέτοια ιστορική συμφωνία απο την Ελληνική Βουλή.Σύμφωνα με τη πρόεδρο του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου δεν πρόκειται να επιτρέψουν στη κυβέρνηση να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας και ζητούν την παρέμβαση τόσο των πολιτών όσο και των υπολοίπων κομμάτων της βουλής.
Προαναγγέλλουν την συμμετοχή τους στα συλαλλητήρια που διοργανώνονται τόσο στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή όσο και στις Πρέσπες την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.
Σύμφωνα με τη κ Μπελιτσιώτη θα υπάρξει συντονισμός και με τους άλλους συλλόγους των Μακεδόνων σ όλη την χώρα ώστε να ακολουθήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και συλλαλητήτρια ώστε να αποτραπεί η υπογραφή και εφαρμογή της συμφωνίας για το Μακεδονικό.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.