Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου: Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας

0
26

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου μετά από συζήτηση και επικοινωνία για μήνες ανακοινώνει με χαρά την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου -Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού (Κα.Μα.Κε.Βε.Δε.Πη.).

Πρόκειται για μια συμφωνία δέσμευσης ανάληψης ευθύνης σκοπών και δράσεων από κοινού. Ο Σύλλογος μας με αιχμή το Κέντρο Έρευνας & Προστασίας της Αυτοφυούς Ορχιδέας Βορείου Πηλίου ήρθε σε συμφωνία για δράση που αφορά κοινές εξορμήσεις για παρατήρηση, αναγνώριση και φωτογράφιση στο φυσικό πεδίο, συνεργασία στην πληροφόρηση των επισκεπτών και την προώθηση αυτών από και προς, καθώς και συνεργασία σε θέματα επιστημονικής φύσεως που έχουν σχέση με την προστασία, τη διατήρηση και την ανάδειξη της αυτοφυούς χλωρίδας του Β. Πηλίου και του Μαυροβουνίου.

Τα μέλη του Δ.Σ. είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένα, διότι η συμφωνία αυτή είναι μοναδική και πρωτόγνωρη για τα ειωθότα της περιοχής μας. Μ’ αυτή θεωρεί ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι για την επισκεψιμότητα, καθώς και για το περιβάλλον της περιοχής. Ο Σύλλογος μας καλεί και άλλους Φορείς που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ενδιαφέροντα να ́ρθούν συνεπίκουροι σ’ αυτή την πορεία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.