Σύλληψη 32χρονου και 33χρονου για ληστεία στον Αλμυρό Μαγνησίας

0
463 views

astynomiaΕξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, η ληστεία σε βάρος ημεδαπού που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας πριν από δύο περίπου χρόνια.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της (07-05-2013), τρεις δράστες διέρρηξαν την οικία του 63χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν τους χώρους της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.060) ευρώ, μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, έκοψαν το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης και διέφυγαν.

Ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα των συνεργαζόμενων Υπηρεσιών ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες της ληστείας, οι οποίοι είναι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 33 ετών.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του τρίτου συνεργού τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια