Συνεχίζει τις περιοδείες η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

0
337 views

xrisoveloni-anelΚαθημερινά δίπλα στους πολίτες βρίσκεται η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφια, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συζητώντας τα προβλήματα τους και ανταλλάσοντας απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Ένας από τους σταθμούς επισκέψεων ήταν το

Επιμελητήριο Μαγνησίας όπου η κ. Χρυσοβελώνη – συνοδευόμενη από τον έτερο συνυποψήφιό της κ. Ν. Ρούμπο – όπου κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της Μαγνησίας, ενώ η ίδια τόνισε πως δεν είναι μόνο ο αγροτικός κλάδος που χρειάζεται την προσοχή της Πολιτείας, όπως συνηθίζει να υπόσχεται προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία, αλλά και οι επιχειρηματίες.

Τόσο ο κ. Μπασδάνης όσο και οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.κ. Χρυσοβελώνη και Ρούμπος, συμφώνησαν ότι η κατάσταση στην επιχειρηματικότητα και εν γένει την οικονομία δε θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί εάν δεν αποκατασταθεί πρώτα η εμπιστοσύνη των χωρών του Εξωτερικού και των πολιτών προς την κυβέρνηση και τις τράπεζες.

Για το λόγο αυτό, τονίστηκε, είναι απαραίτητο να εκλεγεί μία κυβέρνηση που θα μπορέσει να φέρει γρήγορα την σταθερότητα στην αγορά, θα έχει την ευρεία αποδοχή και θα εφαρμόσει σωστά μέτρα ενίσχυσης, επένδυσης, στήριξης αλλά και «ανακούφισης» προς τον πρωτογενή και το δευτερογενή τομέα, ενώ παράλληλα θα εφαρμόσει αυστηρά τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να επανεξετάσει το μέτρο των 100 δόσεων και παρέδωσε στην κ. Χρυσοβελώνη υπόμνημα όπου παρουσιάζονται τα προβλήματα των επιχειρήσεων και η υφιστάμενη κατάσταση που αντιμετωπίζουν, υπογραμμίζοντας πως μόνο στο τελευταίο τρίμηνο έχουν μπει πάνω από 108 λουκέτα στην τοπική αγορά. Η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε να προωθήσει το υπόμνημα στον πρόεδρο του Κόμματος κ. Πάνο Καμμένο.

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη με κλιμάκιο της Συντονιστικής Επιτροπής αλλά και με τους υπόλοιπους υποψηφίους έχει περιοδεύσει σε τοπικές Κοινότητες των Δήμων του Πηλίου, στις τοπικές και δημοτικές ενότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου καθώς και σε υπηρεσίες εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου. Τα κύρια θέματα που αναπτύχθηκαν σε συνομιλίες με τους πολίτες ήταν τα μέτρα για τους αγρότες, η καταπολέμηση της διαφθοράς καθώς και διάφορα θέματα φορολογίας. Σε δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε: «Ίσως περνάμε τις δυσκολότερες ώρες της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων όλοι μας αφήνοντας στο πλάι κάθε τι που μας χωρίζει. Ο καθένας από τη δική του ιδεολογική πλευρά, ο καθένας με τη δύναμη που θα του δώσει ο ελληνικός λαός στο πόσο μπορεί να παρέμβει. Χρειάζεται σταθερότητα η χώρα . Και τη σταθερότητα αυτή την εγγυόμαστε».
Την Τετάρτη το απόγευμα η κ. Χρυσοβελώνη με κλιμάκιο της Συντονιστικής θα βρεθεί στο Τρίκερι και την Αγία Κυριακή.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια