Συνάντηση του Συλλόγου γονέων τριών τέκνων Μαγνησίας με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Συνάντηση του Συλλόγου γονέων τριών τέκνων Μαγνησίας με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου


Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο Βελεστίνο, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα και του προεδρείου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ».

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκε η μάστιγα του δημογραφικού και συμφώνησαν οι δύο πλευρές πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με σοβαρές επιπτώσεις στον πληθυσμό της χώρας. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν τα αιτήματα του Συλλόγου για μείωση των δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης, ζήτησαν να υπάρξουν μειώσεις στα τροφεία για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο σύλλογος επέδωσε στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου εξάλλου και υπόμνημα στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «οι τρίτεκνες οικογένειες δίνουν αυτόν τον αγώνα επιβίωσης συντεταγμένα και δυναμικά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που έχει επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη θέση των οικογενειών, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να προασπίσουν το οικογενειακό τους εισόδημα» και ζητά την ουσιαστική συμβολή του Δήμου. Επίσης, με το υπόμνημά τους αιτήθηκαν στον Δήμαρχο την παραχώρηση χρήσης ενός χώρου δράσης του Συλλόγου για ημερίδες – εκδηλώσεις και σημείο συνάντησης και εξυπηρέτησης των μελών του Συλλόγου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας Δημήτρης, ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για το δημοτικό έργο αλλά και για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και δεσμεύτηκε ότι στο μέτρο του δυνατού θα εξεταστούν θετικά τα αιτήματα του Συλλόγου «Τριών Τέκνων».

Εξήρε επίσης την προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχτούν και να επιλυθούν από το Σύλλογο τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών και υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει τη διάθεση συνεργασίας με το σύλλογο στην κατεύθυνση διοργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων που στοχεύουν στην προώθηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν στους τρίτεκνους. Τέλος, δεσμεύτηκε για την παραχώρηση ενός χώρου προκειμένου να χρησιμοποιείται από το Σύλλογο για διάφορες δράσεις.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Βακουφτσή Σούλα, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κος Γκάγκας Γεώργιος, η κα Μπανταβάνου – Βαϊοπούλου Σοφία, ο κος Σταθόπουλος Βασίλης, η κα Γεωργακοπούλου Βάσω και η κα Μαυρουδάκη Μάγδα.

 

Διαβάστε και το υπόμνημα που κατέθεσε ο Σύλλογος τριτέκνων εδώ

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.