Συνάντηση της κ. Ζέττας Μ. Μακρή με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χ. Θεοχάρη, και τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, κ. Κώστα Λούλη.

Συνάντηση της κ. Ζέττας Μ. Μακρή με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χ. Θεοχάρη, και τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, κ. Κώστα Λούλη.

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, και τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, κ. Κώστα Λούλη, είχε με πρωτοβουλία της, σήμερα,  η κ. Ζέττα Μ. Μακρή, Βουλευτής Μαγνησίας, στους οποίους έθεσε τα θέματα βελτίωσης και επέκτασης των πολλών λιμένων που έχει ο Νομός Μαγνησίας σε Δήμους, όπως της Ζαγοράς, του Νοτίου Πηλίου, του Αλμυρού, της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, προκειμένου να ενταχθούν σε προγράμματα του Υπουργείου Τουρισμού εάν είναι δυνατή και επιθυμητή η τουριστική τους ανάπτυξη.

Η κ. Μακρή θα αποστείλει επιστολή στους εμπλεκόμενους δημάρχους ώστε να υποβάλλουν εμπεριστατωμένες προτάσεις με δεδομένη την άμεση ανταπόκριση και τη θετικότατη διάθεση του Υπουργείου Τουρισμού να βοηθήσει την κατεύθυνση αυτή.

Επίσης, με πρόταση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, κ. Κώστα Λούλη, και σε συνεννόηση με το συναρμόδιο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιδιωχθεί η δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ν. Μαγνησίας, που τη δικαιούται και μπορεί να την υποστηρίξει.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας