Συνάντηση εργασίας για την Κάρλα

Συνάντηση εργασίας για την Κάρλα

Συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. με πρωτοβουλία του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού, με Δημάρχους των οποίων Δημοτικές Ενότητες και περιοχές Natura εποπτεύονται από το Φορέα με βάση τον νέο νόμο 4519/2018 για τις Προστατευόμενες περιοχές.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές του δικτύου Natura 2000 που εποπτεύονται από τον Φορέα Διαχείρισης εντάσσονται πλέον χωρικές ενότητες των Δήμων Αγιάς, Αλμυρού, Βόλου, Ελασσόνας, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Κιλελέρ, Λαρισαίων, Νοτίου Πηλίου, Παλαμά, Ρήγα Φεραίου, Σοφάδων, Τεμπών, Τυρνάβου, Φαρκαδώνας και Φαρσάλων.

Βασικός σκοπός του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού, είναι η προστασία και διατήρηση του φυσικού κεφαλαίου της νέας Προστατευόμενης Περιοχής και ως εκ τούτου η συνέργεια με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι εξαιρετικά σημαντική.

Πέραν της θεσμικής συνεργασίας των δύο δομών, προκύπτει σε καθημερινή βάση η αναγκαιότητα για ουσιαστική συνεργασία, έτσι ώστε η Προστατευόμενη Περιοχή Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού να διατηρήσει και να αναδείξει το πολύτιμο φυσικό κεφάλαιο κάτω από το πρίσμα της αειφορίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.