Συμμετοχή της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη στις εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά

0
526 views

xrisoveloniΗ Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά παραβρισκόμενη στο Βόλο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Βόλου και η ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Ελευθερίας για να δηλώσει την συμπαράσταση της στους αγώνες των εργατών.

Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Δ. Μεζάλα, τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Μαγνησίας κ. Ι. Πολύζο, τον ταμία κ. Ν. Ρούμπο και το μέλος κ. Δ. Μαραγκό, συμμετείχε στην πορεία και στη συνέχεια στην κατάθεση στεφάνων στον τόπο θυσίας των Καπνεργατών στο Βόλο, που είναι ο χώρος που βρίσκεται σήμερα το κεντρικό κτίριο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Όπως δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη, «Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς συμβολίζει τους διαχρονικούς, αιματοβαμμένους αγώνες των εργαζομένων για την κατάκτηση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους. Η φετινή πρωτομαγιά αποτελεί αφορμή για να θυμηθούμε πως κάθε νίκη ο λαός την κέρδισε με θυσίες και αγώνες, με ενότητα και κοινή δράση. Είναι χρέος όλων μας λοιπόν, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις και επιταγές που έχει φέρει η κρίση, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο των δράσεων μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια