Συγχαρητήρια ανακοίνωση του karlanews για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων του δήμου μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του karlanews για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων του δήμου μας

admin_departΜία ακόμα γενιά νέων ανθρώπων του δήμου μας ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της μακριά από το Βελεστίνο και τα άλλα χωριά επιδιώκοντας την γνώση και τις δεξιότητες εκείνες που θα τους εξασφαλίσουν στο μέλλον τα υλικά και πνευματικά αγαθά που ονειρεύονται οι ίδιοι, οι γονείς τους καθώς και οι καθηγητές τους, που όλοι μαζί έδωσαν και φέτος μία ιδιαίτερα σκληρή μάχη.

Διακαής πόθος του κάθε γονέα, που με θυσίες στέλνει το παιδί του να σπουδάσει, είναι να το δει να επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στον τόπο του και να προσφέρει με τις γνώσεις που απέκτησε στην ηθική και οικονομική ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Η ίδια αγωνία διακατέχει και όλους εμάς στο karlanews και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά ώστε οι νέοι σπουδαστές μας, επιστρέφοντας στον τόπο τους να μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις που απέκτησαν και να μην αντιμετωπίζουν το άγχος της ανεργίας και της ετεροαπασχόλησης.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή φοιτητική ζωή και στα παιδιά μας που δεν τα κατάφεραν τους δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο, γιατί πολύ απλά τίποτα δεν τελειώνει με μία επιτυχία ή μία αποτυχία.

Αντίθετα η ενήλικη ζωή τους μόλις ξεκίνησε και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για όλους είναι πολλές.

Με ιδιαίτερη αγάπη

Οι διαχειριστές και τα μέλη του karlanews.com

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.