Συγκεντρώνονται σχολικά είδη από το Στέκι Αλληλεγγύης του Βόλου

0
361 views

sxolikaΓια μια ακόμα χρονιά το Στέκι «Αλληλεγγύη για Ολους» Βόλου θα συγκεντρώσει  σχολικά είδη προκειμένου να στηριχτούν οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς.

Η επιτυχία της περσινής καμπάνιας αλλά και η αυξανόμενη δυσκολία όλο και περισσότερων οικογενειών, κάνουν φέτος επιτακτική τη συνέχεια και διεύρυνση της καμπάνιας “παιδεία για όλους”

Η καμπάνια “παιδεία για όλους” επιθυμεί να βοηθήσει στη δημιουργία εκείνων των δεδομένων που θα αποτρέψουν τη διαρροή μαθητών, τη μορφωτική φτώχεια και τη βία, που, εκτός των άλλων, καλλιεργούν την ανάπτυξη του φασισμού.

Τα σχολικά είδη συλλέγονται στο Στέκι «Αλληλεγγύη για Ολους» Βόλου, Μαγνησίας 6-Δημοκρατίας, Ν. Ιωνία, Τρίτη 16 και Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και από Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, τις εργάσιμες ημέρες από  7-8 μμ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 91440, 6972201507, 6979206465.

Τέλος προτεινόμενα σχολικά είδη είναι τα εξής : Τσάντες , Μολύβια απλά , Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων, Κασετίνες, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Χάρακες, Μοιρογνωμόνια, Διαβήτες, Τετράδια 2,3 θεμάτων, Μαρκαδόροι, Ξυλομπογιές – Κηρομπογιές, Διορθωτικό υγρό, Μπλοκ ζωγραφικής, Φάκελοι Α4 με λάστιχο, Πακέτα Χαρτιών Α4, Κόλλες stick, Χαρτιά κανσόν πολύχρωμα και άσπρα.

Ταχυδρόμος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια