Τηλέφωνα καταγγελιών

Στόχος χρυσοθήρων ο Βυζαντινός Ναός Αγίου Νικολάου στα Κανάλια Mαγνησίας

Στόχος χρυσοθήρων ο Βυζαντινός Ναός Αγίου Νικολάου στα Κανάλια Mαγνησίας

Για τον «χαμένο θησαυρό» φέρονται να έψαχναν χρυσοθήρες, οι οποίοι έβαλαν στόχο τον Βυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Κανάλια Μαγνησίας.

Στη μανία τους μάλιστα να βρουν πιθανότατα λίρες, έσκαψαν τον πίσω χώρο από το ιερό της βυζαντινής εκκλησίας που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο.

Άγνωστο παραμένει αν βρήκαν και πήραν κάτι φεύγοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βυζαντινός ναός δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος χρυσοθήρων, που ψάχνοντας για λίρες «χτυπούν και ξαναχτυπούν» στην περιοχή.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό το Σάββατο από τον ιερέα του χωριού, ο οποίος επισκέφθηκε τον ναό προκειμένου να ξεναγήσει κόσμο που είχε επισκεφθεί τη λίμνη Κάρλα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου. Οι επίδοξοι χρυσοθήρες εκτιμάται ότι έδρασαν στο χρονικό διάστημα από την Παρασκευή τη νύχτα (8/3) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Να επισημανθεί ότι ο εν λόγω Βυζαντινός Ιερός Ναός είναι ένας από τους παλαιότερους στον Δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και στη Μαγνησία.

Με πληροφορίες από το zougla.gr και taxydromos.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση