Στο Βαθύκοιλο Φθιώτιδας το χορευτικό φιλοπρόοδου συλλόγου Νέας Αγχιάλου

0
111 views

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018,το Τμήμα Παρουσιάσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου αποδέχτηκε την πρόσκληση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθύκοιλου Φθιώτιδας και συμμετείχε

στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τραγούδια και χορούς της Μαύρης Θάλασσας.

Την αποστολή συνόδευσαν η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου καθώς και ο Χοροδιδάσκαλος Θανάσης Μπέας. Ένας τόπος 120 κατοίκων, με ένα πολιτιστικό σύλλογο ιδιαίτερα δραστήριο, που οργάνωσε και κατάφερε να γεμίσει το χωριό με επισκέπτες που ήρθαν για την εκδήλωση. Ένας σύλλογος, όπου στις αίθουσες του παλαιού Δημοτικού Σχολείου έχει δημιουργήσει ένα λαογραφικό μουσείο αξιομνημόνευτο.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ, προσεγμένος ως την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο χοροδιδάσκαλος κος Γιώργος Κυροδήμος, με μεράκι και όρεξη κατάφερε να δημιουργήσει ένα χορευτικό,που σ’αυτό συμμετέχει -χωρίς υπερβολή – το μισό χωριό!!

Ευχαριστούμε την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθύκοιλου για την τόσο ζεστή φιλοξενία,για την τόσο όμορφη βραδιά που ζήσαμε και όπως υποσχεθήκαμε..

θα ανταμώσουμε σύντομα.

Δελτίο τύπου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.