Στον Βαγγέλη Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

0
193 views

Ο νικητής στον διαγωνισμό για την ταινιοθήκη του Mega είναι η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη Alter Ego.
Σύμφωνα με το naftemporiki.gr φέρεται να έδωσε προσφορά ύψους 33,99 εκατ. ευρώ, η δεύτερη προσφορά ήταν  από κοινοπραξία των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Θεόδωρου Κυριακού και Ιβάν Σαββίδη και φέρεται να ήταν ύψους 33 εκατ. ευρώ.

Η ταινιοθήκη του Mega είναι εξαιρετικά πλούσια. Περιλαμβάνει τις ελληνικές σειρές, αθλητικές εκπομπές, εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, τηλεπαιχνίδια.

Συγκεκριμένα όπως αναφερόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού-ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές) και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Τα παραπάνω αποτελούνται από 114.559 υλικούς φορείς.

Επιπρόσθετα η Τηλέτυπος ΤΗΛΕΤ τηρεί σε ξεχωριστό σύστημα μηχανογραφημένης υποστήριξης – παρακολούθησης – καταγραφής τόσο το ειδησεογραφικό (δελτία ειδήσεων-ρεπορτάζ) όσο και το αθλητικό αρχείο (στιγμιότυπα αθλητικών διοργανώσεων – αγώνων).

Στον διαγωνισμό περιλαμβάνονται και τα σήματα, που αφορούν στο κανάλι και στις διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβαστεί και ο διαδικτυακός ιστότοπος megatv.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια