Στον Ανακριτή σήμερα ο εργαζόμενος των φυλακών Βόλου που συνελήφθη με ναρκωτικά

Στον Ανακριτή σήμερα ο εργαζόμενος των φυλακών Βόλου που συνελήφθη με ναρκωτικά

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 50χρονος υπάλληλος του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου που διώκεται, σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο σωφρονιστικό κατάστημα που εργάζεται. Ο 50χρονος ακόμα διώκεται για λαθρεμπόριο πλημμεληματικού χαρακτήρα και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, αφού δήλωσε πως είναι χρήστης ναρκωτικών.

Για το θέμα ενημερώθηκε το αρμόδιο υπουργείο και έχει ξεκινήσει ΕΔΕ κατά του 50χρονου εργαζόμενου για τον οποίο παράλληλα θα ξεκινήσουν διαδικασίες απομάκρυνσης του από τη θέση που κατείχε.

www.e-thessalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας