Στοιχεία από την Αποκεντρωμένη ζητά το ΥΠΕΣ για ζημιές στο Ρ. Φεραίο

0
610 views

agrotes_karlaΤα χρήματα που δόθηκαν 2013-14 γνωστοποιήθηκαν στη Ζέττα Μακρή

Στοιχεία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας ζητά το ΥΠΕΣ, αναφορικά με ζημιές που προκλήθηκαν στο δήμο Ρ. Φεραίου, ενώ ο Υπουργός κ. Ντινόπουλος, γνωστοποίησε στη βουλευτή Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή , τα χρήματα που δόθηκαν απ΄τους ΚΑΠ ΓΙΑ 2013-2014.  

Πιο συγκεκριμένα, από το Πολιτικό Γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας τη Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκε ότι «η Βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή είχε καταθέσει αναφορά με θέμα την «Αποκατάσταση ζημιών αγροτικού δικτύου Δήμου Ρήγα Φεραίου». Η κα Μακρή είχε κοινοποιήσει σχετικό έγγραφο της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου προς το Υπουργείο Εσωτερικών και, με την αναφορά της, είχε ζητήσει την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι ζημιές του αγροτικού δικτύου της περιοχής, που έχουν προκληθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στην απάντηση του, που κοινοποιήθηκε στην κα Μακρή στις 18 – 11- 2014, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αρ. Ντινόπουλος επισημαίνει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει κατανείμει από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την χρηματοδοτική κάλυψη έργων και για επενδυτικές δραστηριότητες στον Δήμο Ρήγα Φεραίου το ποσό των 325.820,00 Ε για το έτος 2013 και το ποσό των 122.160,00 Ε για το έτος 2014.

Επίσης, το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως αναφέρεται, έχει ζητήσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας τα απαιτούμενα στοιχεία και, μετά την συγκέντρωση τους, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τόσο της Εθνικής Αντιπροσωπείας όσο και της κας Μακρή για το θέμα αυτό».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.