Στις 20 Δεκεμβρίου (τελικά) οι εκλογές της ΝΔ Στις 20 Δεκεμβρίου (τελικά) οι εκλογές της ΝΔ

0
341 views

ndΈναν μήνα μετά το φιάσκο της 22ης Νοεμβρίου που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην αξιωματική αντιπολίτευση, θα γίνουν (εκτός απροόπτου) οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου, όπως αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που συνεδρίασε για δυόμιση ώρες.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι εκλογές θα

πραγματοποιηθούν στις 20 Δεκεμβρίου και στις 10 Ιανουαρίου.

Την διαδικασία θα αναλάβει η εταιρεία Vodafone.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων προκειμένου να συμφωνηθεί η διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου (η εταιρεία δεν μπορούσε να εγγυηθεί για τις 13) και του δεύτερου, αμέσως μετά τις γιορτές, στις 10 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή κατά της εταιρείας INFOSOLUTIONS που απέτυχε να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με εντολή του προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ.

Η προσωρινή διαταγή που ζητήθηκε θα συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα βάσανα που τραβάει ένας πατέρας που έχει κόρη – Φωτογραφία όλα τα λεφτά!
Επόμενο άρθροΓΓΔΕ: Αγνοήστε τις προσαυξήσεις που εμφανίζονται στο Taxisnet
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.