Στις 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του ΣΔΥ

0
448 views

sdyΟ Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια από την ίδρυσή του και την αδιάκοπη μεταφορά του μηνύματος της άθλησης σε όλο τον κόσμο, και γιορτάζει με τον χορό και τη κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στο Κεραμεικόν Γεύσις, στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, και θα ξεκινήσει στις 9.00μμ.
Όπως κάθε χρονιά, θα τιμηθούν μέλη και φίλοι του συλλόγου

για τη προσφορά τους στον αθλητισμό και στον σύλλογο. Προμηθευτείτε τις κάρτες, από τα μέλη του Συλλόγου.

Εξάλλου, ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες για τις εγγραφές των μελών και φίλων μας, που αφορούν τους προσεχείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν. Έτσι, ο επετειακός 10ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος, όπως και οι παράλληλοι αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 5 Απριλίου 2015. Προσοχή στο ότι οι εγγραφές για τα σωματεία λήγουν αρκετά νωρίς, στις 10 Μαρτίου. Ο ΣΔΥΒ θα δέχεται τις εγγραφές μέχρι τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Στις 8 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί ο 6ος Ημιμαραθώνιος Δίον. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 3 Μαρτίου. Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα και ο παράλληλος αγώνας των 6 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθούν στις 15 Μαρτίου, ενώ οι αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων του Run Greece Λάρισας θα γίνουν στις 29 Μαρτίου. Εγγραφές μπορούν να μας αναφέρουν οι ενδιαφερόμενοι, μέχρι μια βδομάδα πριν τη διεξαγωγή των αγώνων αυτών.

Θυμίζουμε και τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του ΣΔΥ Βόλου για το 2015.

Έτσι ο 17ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Ριζομύλου- Κερασιάς θα διεξαχθεί τη Κυριακή 19 Απριλίου 2015, ο 14ος Αγώνας Μνήμης-Θυσίας Άνω Κερασιάς τη Κυριακή 3 Μαΐου 2015, και ο 22ος Δρόμος Υγείας 16,5χλμ Βόλου το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 το απόγευμα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής.

Σύνθημά μας πάντα είναι: Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη μας σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου.

Το mail όπου μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες, είναι sdyvolou@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.