Στη Λάρισα θα εορταστούν τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Σύντομα ξεκινά η προετοιμασία για τις εκδηλώσεις της 3ης Σεπτέμβρη που θα έχουν ως επίκεντρο τον αγροτικό κόσμο

Στη Λάρισα θα εορταστούν τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Στη Λάρισα θα γίνει φέτος ο εορτασμός της 45ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ την 3η Σεπτέμβρη, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όπως μαθαίνουμε το κίνημα θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον αγροτικό κόσμο καθώς πρόκειται για μια περιοχή που ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό της ασχολείται στον πρωτογενή τομέα.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έχοντας πάρει στα χέρια την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 7ης Ιουλίου, γνωρίζει καλά ότι οι αγρότες ήταν αυτοί που έδωσαν στο κόμμα της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό και πάνω σε αυτό ακριβώς το κομμάτι θέλει να δουλέψει περισσότερο. Για το λόγο αυτό στις 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει ανοικτή ομιλία στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, κατά πάσα πιθανότητα στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Παράλληλα θα υπάρξουν τραπέζια συζητήσεων για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και τους τρόπους επίλυσής τους με ομιλητές πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τον χώρο.

Πηγή newsbeast.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας