Μειοδότης για το έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου- Λάρισας κατά τη σημερινή αποσφράγιση των προσφορών αναδείχθηκε η εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ με ποσοστό έκπτωσης 37,5%, ενώ η δεύτερη καλύτερη προσφορά είναι της εταιρείας ΤΕΡΝΑ με ποσοστό έκπτωσης 33%.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, μετά τη σχετική ενημέρωση, δήλωσε τα εξής: «Μετά τη σημερινή αποσφράγιση προσφορών, το έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας μπαίνει στην τελική ευθεία με την ανάδειξη αναδόχου του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, το οποίο ανοίγει άλλες προοπτικές τόσο για τις βιομηχανικές περιοχές του Βόλου όσο και για το λιμάνι της πόλης μας.

Ένα έργο 67 εκατομμυρίων ευρώ για το οποίο αγωνίστηκα με συνέπεια και διεκδικητικότητα τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα το τελευταίο δωδεκάμηνο.

Εύχομαι οι συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούν την αποσφράγιση των προσφορών και οι απαιτούμενοι έλεγχοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου να ολοκληρωθούν στον πρέποντα χρόνο, ώστε να έχουμε σύντομα τη σύμβαση και την εγκατάσταση του εργολάβου. Σε κάθε περίπτωση το 2021 είναι σταθμός γα τον τοπικό σιδηρόδρομο και βάζει τον Βόλο στο σιδηροδρομικό χάρτη της χώρας και της Ευρώπης. Ο Βόλος και η Μαγνησία διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές, είναι όμως αναγκαία η πλήρης αξιοποίησή τους».

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.