Τηλέφωνα καταγγελιών

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα ο Α. Τσίπρας. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα ο Α. Τσίπρας. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στην 3η Σύνοδο Thessaloniki Summit 2018 με γενικό τίτλο «Ευρωπαϊκή προοπτική και συνδεσιμότητα, βιομηχανική ανάπτυξη και συνεργασία στα Δυτικά Βαλκάνια»

Η Σύνοδος της Θεσσαλονίκης, που οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Στο περιθώριο της Συνόδου ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθει με την πρωθυπουργό της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Με αφορμή την επισκεψή του Πρωθυπουργού έχουν ανακοινώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Καμάρα. Στις 18:00 η Ανταρσύα και στις 18:30 η ΛΑΕ.

πηγή:seleo.gr
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση