Στεφανοβίκειο: Παρέλαβαν από το ταχυδρομείο τον αφορολόγητο καπνό

Στεφανοβίκειο: Παρέλαβαν από το ταχυδρομείο τον αφορολόγητο καπνό

Για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων συνελήφθησαν χθες στις 19:30 ένας 35χρονος και μία 41χρονη στο Στεφανοβίκειο από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου εντόπισαν τον 35χρονο και την 41χρονη έξω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής, όπου μόλις είχαν παραλάβει μέσω δέματος ποσότητες αφορολόγητου καπνούς βάρους 5,5 και 3,5 κιλά αντίστοιχα.
Όπως διαπιστώθηκε, τις ποσότητες καπνού τους είχε αποστείλει μέσω των ταχυδρομείων 48χρονος που κατοικεί στην Αθήνα και αναζητείται από την αστυνομία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας