Τηλέφωνα Επικοινωνίας και καταγγελιών

Στεφανοβίκειο: Μεγάλη υπόθεση λαθραίων ποτών εξιχνίασε το Τελωνείο Βόλου

Εφοδος χθες σε αποθήκη στο Στεφανοβίκειο, που έκρυβε παράνομες φιάλες αλκοόλ

Στεφανοβίκειο: Μεγάλη υπόθεση λαθραίων ποτών εξιχνίασε το Τελωνείο Βόλου

Μεγάλη υπόθεση με διακίνηση λαθραίων ποτών

«ξεσκονίζουν» από χθες οι αρχές του Τελωνείου Βόλου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε αποθήκη που έκρυβε στο εσωτερικό της τεράστια ποσότητα παράνομου αλκοόλ.

Η έφοδος, παρουσία εισαγγελέα, έγινε χθες σε αποθήκη στο Στεφανοβίκειο και κάτοικοι θορυβημένοι από την επιχείρηση αναζητούσαν να πληροφορηθούν τι είχε συμβεί. Από όσα ακούστηκαν στην περιοχή, επρόκειτο για κλιμάκιο της ομάδας δίωξης του Τελωνείου Βόλου, το οποίο οδηγήθηκε μετά από έρευνες στον χώρο, που όπως αποδείχθηκε αποτελούσε σημείο αποθήκευσης μεγάλης ποσότητας φιαλών. Πληροφορίες από τις επίσημες αρχές δεν υπήρξαν σχετικά με τη μεγάλη, όπως φαίνεται, υπόθεση. Οι έρευνες πιθανότητα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η ίδια περιοχή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με παρόμοια υπόθεση, δηλαδή διακίνηση παράνομου αλκοόλ.

Επιπρόσθετα, δεν έγινε γνωστό εάν και πόσες συλλήψεις έγιναν. Από τα πρώτα στοιχεία, πάντως, η αποθήκη του Στεφανοβικείου δείχνει να είναι πέρασμα των λαθραίων ποσοτήτων από γειτονικές στην Ελλάδα χώρες προς άλλες ελληνικές πόλεις. Οι εκατοντάδες ή χιλιάδες φιάλες χωρίς σήμανση βρίσκονται πλέον στον κλοιό των διωκτικών αρχών. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις αναμένονται χημικές αναλύσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα ή όχι του περιεχομένου, ενώ οι αρμόδιες αρχές του Τελωνείου εξετάζουν κάθε στοιχείο γύρω από την υπόθεση.

www.taxydromos.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση