Η Ομάδα υγείας  του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα: Πρόληψη  για το καρκίνο του παχέος εντέρου, στο χώρο του λαογραφικού μουσείου Στεφανοβικείου την Παρασκευή  19 Ιουλίου στις 10 το πρωί.

Ομιλητές: Καλύβα Γεωργία (ακτινολόγος), Λιάτσικου Συνοδή (Μαία)

Πιστεύοντας  ότι  οι πολιτισμικές αξίες επιδρούν αποφασιστικά όχι μόνο στη μορφή και την οργάνωση της ανθρώπινης κοινωνίας, αλλά και στην ανθρώπινη συμπεριφορά, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν, αντιλαμβάνονται και αντιμετωπίζουν σε κάθε περίσταση τα ζητήματα της υγείας και της αρρώστιας εξαρτάται άμεσα από τον εκάστοτε πολιτισμό επιλέξαμε να φιλοξενηθούμε σε  έναν χώρο πολιτισμού.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Ο υπέροχος χώρος του λαογραφικού μουσείου θα μας ταξιδέψει στις παλιότερες εποχές. Ίσως καταφέρει μέσω και της ταυτόχρονης ενημέρωσης να μας ενεργοποιήσει και να μας κάνει κοινωνούς της παράδοσης και μέσω αυτής και της παραδοσιακής διατροφής.

Σας περιμένουμε σε μια διαφορετική προσέγγιση της πρόληψης, της υγείας και της παράδοσης, σε μια λιτή καλοκαιρινή εκδήλωση στο Στεφανοβίκειο.

Θα υπάρχει και ξενάγηση  στο χώρο από τους υπεύθυνους του λαογραφικού μουσείου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.