Στα τέλη Φλεβάρη η κοινωφελής εργασία

0
337 views

ergasia2Στα τέλη Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει το (αναθεωρημένο) πρόγραμμα απασχόλησης 52.000 ανέργων σε θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Δημόσιο, στους ΟΤΑ κ.α.

Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου μετά τη συνάντηση που έγινε με την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Ε.Δ.Ε.) παρουσία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π. Σκουρλέτη.

Για την αναθεώρηση και την εκκίνηση του προγράμματος – που είχε “παγώσει” λόγω των εκλογών – αποφασίστηκε να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας η οποία θα επικαιροποιήσει την κατανομή των θέσεων (με βάση το πληθυσμιακό κριτήριο), λαμβάνοντας επιπλέον υπόψη τα ποσοστά φτώχειας και της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η τελική ρύθμιση για τις 100 δόσεις
Επόμενο άρθροΌλες οι αλλαγές στο Δημόσιο
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.